Det er nu I skal planlægge sommerens o-ture.

Der er her i 2010 ikke grund til at køre langt for at få de store O-oplevelser. En perlerække af danske kvalitets sommer stævner i unikke terræner byder sig til.

Vestjysk 2-dages
Det begynder i weekenden den 25-27. juni 2010 med Vestjysk 2 dages. Her tilbydes der en aftensprint i Lemvig og to dage med baner i Husby Klitplantage. Et sommerstævne i det Midtveste, der efterhånden har fundet sin form og sit publikum og som har en uhøjtidelig og afslappet atmosfære.

Vikingedysten
Det fortsætter med Vikingedysten den 2.-4. juli 2010. Her er det WING Skrydstrup, Pamhule og Stursbøl i det Sønderjyske, der ligger terræn til banerne. Vikingedysten er en kendt størrelse i det danske O-sommer land.

JWOC Tour
I år er der helt ekstraordinært også tilbud om sommerorientering i ugen fra den 4. juli til den 10. juli 2010. Danmark er vært for Junior World Orienteering Championships (JWOC) med Aalborg som arrangementets Center by. og her er 6 dage med tilbud om baner i top terræner på spritnye kort under navnet JWOC Tour.

Men det slutter slet ikke der.

Læsø 3-dages
Allerede den 15.-17. juli 2010 er der Læsø 3-dages. Arrangement der fra i år går i turnus med den gammelkendte Skawdyst. Stedet er ikke overraskende Læsø.

Sydvestjysk 5-dages
Perlekæden slutter af med endnu en nyhed. Skovfolk fra hele Europa holder deres mesterskaber i det Sydvestjyske under navnet EFOL. Også her er der også helt nye kort og endda jomfruelige terræner. Sydvestjysk 5-dages byder på 5 dage med lyng, nåletræer og lækker skovbund – helt uden bregner, brændenælder og brombær.


Og alle 5 steder er der tæt til dejlige strande, gode overnatningsmuligheder og andre ferieoplevelser.

Så, hvem gider kører til Bordeaux, for at købet lidt billig vin og løbe i klitter, når vi kan få det hele herhjemme. - Også en god flaske Bordeauxvin.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF