Skip to main content

Spring Cup 2010 er i gang

| Administrator | Nyheder 2010

Og Halden Skiklub satte sig tungt på natstafetten

Verdens bedste stafetklub de seneste to årtier, Halden Skiklub fra Norge, satte sig tungt på fredag aftens natstafet over 4 ture for herrer og tre ture for kvinder.

Der var forårsstemning på den hyggelige og kompakte konkurrenceplads ved Hornbæk Camping og de mange gæster fra store dele af Europa var tydeligt tilfredse med Lars Konradsens og Peter Hansens finurlige baner i Hornbæk Plantage. Der blev løbet rigtigt stærkt i det flade terræn, men man skulle ikke løbe meget forkert før det blev til store tidstab og det var tydeligt, at nogle deltagere ikke helt var klar til tempoet på det, der for de fleste var første snefrie konkurrence i mange måneder.

Hos herrerne var der spurtopgør om førstepladsen, der endte med at gå til Haldens norske landsholdsløber Anders Nordberg, der p.t. er nr. 9 på verdensranglisten. Den lettiske landsholdsløber Martins Sirmais - nr. 50 på samme rangliste og løbende for finske Turun Metsänkävijät - blev indhentet med næsten to minutter og distanceret med yderligere to sekunder. Set fra dansk side var det glædeligt, at den danske landsholdsløber, Tue Lassen, løb i næsthurtigste tid på sidste tur og sikrede sit norske hold, Bækkelaget SK tredjepladsen. På holdet var yderligere to danskere, Rune Olsen og Jeppe Ruud.

Hos damerne var Haldens SK til gengæld urørlige og Haldens svenske landsholdsstjerne, Kajsa Nilsson, sikrede holdet en sejr på mere end 6 minutter til norske Kristianssand på andenpladsen. I denne klasse blev det til en flot fjerdeplads til danske TC Syd med Camilla Bevensee, Inge Knudsen og Ita Klingenberg på holdet.

Se flere resultater via linket nedenfor.

Lørdag fortsætter Spring Cup i Grib Skov med klassisk distance. Konkurrencecenter er ved Mårum by.

http://www.springcup.dk/springcup/