Skip to main content

Guld til Miri Thrane Ødum

| Administrator | Nyheder 2013

Miri vandt i dag Danmarks første medalje ved JWOC

Onsdag den 3. juli 2013 var dagen hvor finalerne på mellemdistancen skulle afgøres i det stenede terræn ved Radvanice nord for Hradec Kralove i

Miri Thrane Ødum er junior verdens mester 2013 på mellemdistancen i tiden 25.06.
En vildt spurtende Miri løb ind på stævnepladsen ved foden af det stejle og stenede skræntterræn ved Radvanice til en føring på 46 sekunder. I de efterfølgende minutter traf jeg Miri på stævnepladsen, hvor hun afventede, at de sidst startende løbere kom i mål. Miri erkendte ligeud, at hun var nervøs. Hun fortalte, at hun havde glædet sig helt vildt til dagens løb. Miri havde valgt at sidde over til den lange distance, for at blive helt klar til mellemdistance og de øvrige discipliner, selvom det var langdistancen hun havde satset mest på. Miri følte selv, at hendes løb var gået rigtig godt, uden at hun havde løbet fuld fart og selvom der havde været nogle mindre fejl undervejs, hvor hun ved post 12 kort før mål var kommet for langt ned af skrænten, men ikke nok til at true hendes endelige sejr. Hun havde fulgt sin plan og var stoppet mange gange ved posterne for at planlægge sine stræk. Der var ingen, der for alvor kunne true Miris suveræne tid. De øvrige podieplaceringer var
2. Lisa Risby, Sverige 25.36,
3. Mathilde Rundhauge, Norge, 25.45
4. Anna Haataja, Finland, 25,45
5. Isia Basset, Frankrig, 26.13
6. Gunver Hov Hoydal, 26.14
Desværre var der ikke andre danske kvinder der kom på podiet.
Ita Klingenberg, Faaborg OK, blev nr. 29. i tiden 30.56 efter en grum fejl på post 8, hvor hun et øjeblik troede, at hun var ved post 9.
Cecilie Friberg Klysner, FIF Hillerød, blev nr. 52 i tiden 33.19.
Nikoline Friberg Klysner, FiF Hillerød, måtte desværre lide den tort at blive disket, efter at hun var kommet til at springe en post over.
Tidligere på dagen var kvindernes B finale blevet afviklet. Her slog Amanda Falck Weber, Tisvilde Hegn OK til og kom ind som nr. 4 i tiden 22.08, hvilket var 2.34 efter vinderen. Camilla Bevensee, HTF blev nr. 24. i tiden 26.30.

Senest opdateret kl. 1600

Se Miri i opløbbet på JWOC hjemmeside

http://www.jwoc2013.cz/