Skip to main content

Nyt fra DOF's Venner

| Nyheder 2020

Tema post

Nyt medlem af bestyrelsen

DOF's Venner har netop afholdt generalforsamling og fik i den sammenhæng ny kasserer, da René Rokkjær valgte at stige af efter mere end 10 år på kassererposten. DOF's Venner siger tusinde tak til René for hans store arbejde med regnskab, medlemskontingenter, uddeling af legater og forvaltning af foreningens midler.

DOF's Venner er glade for, at Hanne Staugaard valgte at gå ind i bestyrelsen, hvor hun erstatter René på den økonomiske post. Med Hannes mange år indenfor økonomi i bankverdenen, er hun en kærkommen erstatning for René. Men Hanne har også været i O-sporten i mere end 40 år, så hendes faglige o-viden er vi også glade for.

Bjarne Hoffmann blev valgt som suppleant til bestyrelsen. Med Bjarne på sidelinjen til bestyrelsen har vi en af forbundets helt store kompetencer indenfor talent- og eliteudvikling både i Fod-O og MTB-O.

Bestyrelsen: Charlotte Thrane (Formand), Hanne Staugaard (Kasserer), Erik Bobach (Sekretær), Ulrika Örnhagen Jørgensen (Medlem), Søren Skårup Larsen (Medlem). Suppleant: Bjarne Hoffmann

Søg midler hos DOF's Venner

Som tidligere opfordrer vi til at få gode ideer indenfor vores formålsparagraffer og søge om støtte til disse fra DOF's venner. Vi støtter både individuelle talenter og eksempelvis regionale træningsfællesskaber. I denne corona-tid vil DOF's venner også gerne støtte f.eks. virtuelle projekter med fokus på at motivere talentudvikling, og stimulere tekniske og mentale færdigheder, der kan bringe de talentfulde løbere videre i corona-tiden, så de er bedre rustet til de kommende sæsoner.

Se mere på DOF's Venners hjemmeside