Skip to main content

Bo Simonsen er ny direktør i DOF

| Nyheder 2020

2020 Bo Simonsen

Dansk Orienterings-Forbund, DOF har i dag ansat Bo Simonsen som direktør for DOF med tiltrædelse 4. januar 2021. Det var en enig hovedbestyrelse, der blandt de 29 kvalificerede ansøgere - heraf flere interne fra orienteringsidrætten - valgte Bo Simonsen.

Bo er 55 år, bosiddende i Hillerød med sin kone og 2 døtre. Han har en uddannelse som skov- og landskabsingeniør samt erhvervsassurandør fra Forsikringsakademiet. De sidste 22 år har han arbejdet som erhvervsassurandør for Danica Pension og Topdanmark.

Bo er velkendt i orienteringsverdenen som mangeårig formand for FIF Hillerød, stævneleder ved en række større stævner i det nordsjællandske og tillige event advisor i det internationale orienteringsforbund IOF. I sin fritid er han ivrig korttegner.

Bos hjerte banker for elitearbejdet såvel som for klub- og breddearbejdet. Han har stor erfaring med det sportspolitiske arbejde på kommunalt plan, hvor han har opnået fine aftaler med Hillerød Elite og kommunen.

I sine unge dage var han selv landsholdsløber og senere landstræner for det schweiziske landshold. Bo har stadig et bredt og aktivt internationalt netværk.

Vi glæder os til at få Bo med på holdet i DOF, hvor vi får en orienteringsfaglig stærk person ved roret, der brænder for at udvikle orienteringsidrætten i Danmark og kan sætte en tydelig retning for DOF sammen med de ansatte og mange frivillige i forbundet. Af umiddelbart forestående opgaver er fornyelse af DIF-strategien og en ny eliteplan samt konkrete implementeringsopgaver med bl.a. TBU-projektet.

Walther Rahbek
Formand, DOF