Skip to main content

Landsholdet samles i weekenden – og du kan løbe med!

| Nyheder 2020

2020 EC samling 1

Efter mange måneder med aflysninger og selvtræninger kan landsholdsgrupperne nu endelig samles igen.

Det sker fra torsdag til søndag i denne uge, hvor Holstebro er udgangspunktet for løbernes program, der byder på både sprint- og skovtræninger og giver tid til at se fremad i fællesskab.

Som noget nyt er eliteløbere uden for landsholdsgrupperne, der er fyldt 18 og selv mener, at de kan bidrage til at øge træningernes kvalitet, inviteret til at løbe med lørdag og søndag.
Læs mere i den særskilte invitation her – og skynd dig at melde dig til, hvis du vil med.

Selv om det nu er muligt og tilladt for landsholdsgrupperne at samles i lidt større grupper end hidtil, vil der stadig være fokus på at holde et højt hygiejneniveau og afstand både under og mellem træningerne.

- Vi glæder os helt afsindigt til at være samlet med løberne igen. Det er ingen hemmelighed, at det har været udfordrende for både løbere og ledere at se et helt forårs- og sommerprogram blive aflyst. Og selv om vi i den seneste tid har kunnet træne med skrappe afstandskrav og få deltagere, så er det enormt vigtigt for det langsigtede elitearbejde at vi kan samles på denne måde. Og vi lever selvfølgelig op til myndighedernes anbefalinger omkring coronasmitte, siger landstræner Tue Lassen.

Deltagerne på samlingen kan i alt se frem til fem orienteringstekniske træninger, et møde om kulturprojekt 2020 og flere sociale aktiviteter i løbet af samlingens tre døgn.

Foto: Jeppe Ruud