Skip to main content

Her er retningslinjerne for o-konkurrencer i genåbningsperioden

| Nyheder 2020

Tema loeb

Myndighedernes beslutninger vedrørende fase 3 af den gradvise genåbning af Danmark gør det nu muligt igen at gennemføre orienteringskonkurrencer, dog ikke uden en række ændringer i forhold til den måde, vores stævner hidtil har været afviklet på.

Stævne- og Reglementsudvalget har siden offentliggørelsen af fase 3 arbejdet intensivt med at udarbejde et sæt retningslinjer og guidelines til stævnearrangører, der efter SRU’s opfattelse overholder myndighedernes retningslinjer. Du kan finde retningslinjerne her.

Desværre har det ikke været muligt at få en generel godkendelse af DOF’s retningslinjer hos myndighederne. Det arbejdes der nu på med DIF’s hjælp.

Indtil denne foreligger, vil det være nødvendigt for stævnearrangører at få den lokale politimyndigheds godkendelse af retningslinjerne. Det springende punkt er forbuddet mod at afholde og deltage i arrangementer med flere end 30-50 personer til stede. Vi håber, at vi kan få godkendt vores fortolkning “intet sted og på intet tidspunkt er der flere end 30-50 til stede”.

SRU har endvidere udarbejdet et sæt anvisninger og anbefalinger til deltagere i orienteringsstævner. Du kan finde anvisningerne her.

Spørgsmål om fortolkninger af retningslinjerne rettes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.