Skip to main content

Indkaldelse af ansøgninger til deltagelse i DOF’s venners JWOC-træningslejr i Tyrkiet

| Nyheder 2020

b956e814fa1fcbad50bce7b8bf767c4e w740

DOF’s Venner arrangerer i samarbejde med DOF’s elitetræner Rasmus Folino en JWOC-målrettet træningslejr i Tyrkiet efter påske.

I den uge afholder de tyrkiske JWOC-arrangører en officiel træningslejr, hvor der vil blive mulighed for at træne på de nyeste JWOC-kort. Vi er i gang med at finde endnu en træner, der kan deltage.

Deltagelsen i træningslejren er begrænset til 10-12 deltagere. DOF’s Venner opfordrer juniorer, som satser målrettet mod JWOC til at søge om deltagelse i turen.

Send derfor din motiverede ansøgning til DOF’s Venner senest 1. marts 2020. Du skal begrunde din ansøgning med tidligere nationale og internationale resultater samt din motivation for at satse målrettet mod JWOC 2020.

Hvorfor støtter DOF’s venner denne JWOC træningslejr?
Det er i år exceptionelt, at DOF’s Venner har taget initiativ til en JWOC-forberedende samling. I den gældende elitestruktur er der ikke indeholdt træningssamlinger for en samlet juniorgruppe eller for JWOC-forberedelser i Tyrkiet.

Derfor håber vi i DOF’s Venner, at vi kan bidrage til at give juniorerne gode muligheder for at forberede sig til udfordringerne til JWOC i Tyrkiet ultimo juni.

Samtidig giver samlingen også trænere og løbere en mulighed for at skabe den gode sociale ramme fra den tidligere juniorelitegruppe.

På bestyrelsens vegne/Charlotte Thrane

Send din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 1. marts 2020

Foto: Jeppe Ruud