Skip to main content

Skal du løbe med og måske hjælpe til ved VM-festen i juli?

| Nyheder 2019

woc2020tour

Når verdenseliten kommer til Trekantområdet i midten af juli næste år for at løbe om VM-medaljer, er der også rigtig gode muligheder for at blive en del af VM-festen – selv om man ikke er landsholdskandidat.

De fem arrangørklubber har netop åbnet for tilmeldingen til de seks publikumsløb – WOC Tour’en, der byder på tre skovløb og tre sprintløb, der løbes i samme by-terræn som VM-løberne skal prøve kræfter med.

Skovløbene afvikles med to etaper i Frederikshåb og en i Hylkedal, som ligger lige uden for Kolding. Etapen i Hylkedal løbes tirsdag eftermiddag, umiddelbart inden den første VM-finale i Kolding by. De 3 publikumsløb i sprint følger VM-feltet rundt til Kolding, Fredericia og Vejle.

Der er mulighed for at bo i WOC-campen i Jelling, og du finder alle detaljerne om datoer, etaper og samlede konkurrencer i indbydelsen på WOC 2020’s hjemmeside. 

Tilmelding for danske løbere foregår i O-service.

Bliv hjælper til VM
Arrangørklubberne har strikket programmet sammen på en måde, der gør det muligt at kombinere publikumsløbene med at hjælpe til ved VM-løbene i de tre byer.

- Vi vil være rigtig glade for hjælp til VM-løbene, der afvikles tirsdag, torsdag og lørdag. Især på opgaver som post-, sikkerheds- og trafikvagt skal vi være mange, fortæller Helle Schou, der er HR-ansvarlig for VM.

Du kan registrere dig som hjælper via dette link:

Du er også meget velkommen til at skrive til Helle Schou på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.