Skip to main content

Ønsker du at arbejde med og hjælpe med at udvikle fremtidens talenter i Midt- og Østjylland?

| Nyheder 2019

TC Aarhus HoldbilledeTC Århus søger ny træner, da den nuværende hovedtræner igennem 3,5 år har valgt at stoppe. Man vil i den opslåede stilling skulle arbejde sammen med Jess Rasmussen.

Den nuværende træner, Jess Rasmussen, vil være ens primære kollega, og træneropgaven i TC’et vil derfor skulle koordineres med ham og den nuværende styregruppe. Den nøjagtige fordeling af de forskellige opgaver der ligger i trænerteamet vil derfor også være grundlaget for ens præcise rolle og aflønning. I forbindelse med den nye TC 2020 struktur vil ens arbejdsomfang blive aftalt med TC Aarhus’ styregruppe og indgå i samarbejdsaftalen med Dansk Orienteringsforbund.

Som noget nyt ønsker vi at TC’ernes trænere også deltager på U18-aktiviteter. Her vil ens hovedopgave være at være træner, da vi fra forbunds side organiserer og planlægger samlingerne. Dette giver mulighed for at lære talentcentrets dygtigste løbere lidt bedre at kende. Det forventes at du kan deltage 3 weekender om året. Derudover forventer vi at du deltager på den ugentlige onsdagstræning sammen med Jess, hvor ca. 30 løbere er tilknyttet.

Vi er derfor nysgerrige på at høre hvordan du tænker du kan udfordre og inspirere de dygtige ungdoms- og juniorløbere i Midtjylland, til gengæld kan vi tilbyde en lønnet stilling der i samarbejde med arbejdsgruppen og Jess omfatter:

  • At skabe et træningsmiljø med en velfungerende social ramme og høj teknisk kvalitet.
  • Træning og udvikling af nogle af de bedste ungdoms- og juniorløbere i verden.
  • Udarbejdelse af sæsonplaner for TC-træning.
  • Afvikle og opfølgning på den ugentlige træning.
  • Rådgive og vejlede løbergruppen.
  • Løbende dialog med klubber og landshold.
  • Deltage på 2-3 årlige U18-aktiviteter

Frist for motiveret ansøgning sker pr mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest lørdag d 30/11, med samtaler i midten af december.

På vegne af DOF og TC Århus
Rasmus Folino Nielsen
Talentudviklingsansvarlig i Dansk Orienteringsforbund
+45 30 70 82 41