Skip to main content

Eliteklubforum 2019

| Nyheder 2019

2019 VM holdbillede

Eliteudvalget og landsholdsledelsen afholder eliteklubforum

Torsdag den 10. oktober 2019 kl. 19:00 – 21:00 på
Danhostel Kolding, Ørnsborgvej 10, 6000 Kolding

Eliteklubforum er en årligt tilbagevendende mulighed for trænere og ledere i DOFs klubber for at være i dialog med eliteudvalget og landsholdsledelsen i DOF. Alle med interesse for talentudvikling, elitearbejde, og landsholdsorientering er velkommen til mødet. Deltagelse i mødet er gratis, og landsholdsledelsen byder på kaffe og lidt let at spise. Vi vil derfor gerne senest søndag d. 6 oktober have klubvis tilmelding pr. e-mail til Lars Lindstrøm på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Temaet for årets Eliteklubforum vil være VM 2020 og udvikling af løbere der kan præstere i 2021-2024. Herunder landsholdets forberedelser og aktiviteter, samt andre løberes vej til både landshold og VM/EM.

Foreløbig dagsorden:

  • Ændring af landsholdsgrupper
  • Årsplaner og udtagelser 2020
  • Økonomi (deltagerbetaling)
  • TC struktur 2020
  • evt.

Hvis der er særlige temaer der ønskes drøftet, opfordrer vi til at man på forhånd kontakter sportschef Lars Lindstrøm på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 4196 9373.

Mere information om udtagelskriterier, årsplaner og økonomi vil fra fredag d. 4. oktober kunne findes på landsholdets hjemmeside under information. Direkte link
Oplæg til ændring af landsholdsgrupper vil blive fremsendt til mødedeltagerne mandag d. 7. oktober.

Med venlig hilsen
Sportschef Lars Lindstrøm og Eliteudvalgsformand Helge Lang Pedersen