Skip to main content

Energiselskabet EWII sponsorerer VM 2020

| Nyheder 2019

WOC2020LOGONår Kolding, Fredericia og Vejle næste sommer lægger asfalt, fliser og græs til VM i Orienteringsløb, så sker det med sponsorstøtte fra energikoncernen EWII til arrangementet.

EWII, der hører hjemme i Trekantområdet, støtter med sponsoratet i både 2019 og 2020 for at bidrage til at integrere orienteringsløbet i bybilledet, og hjælpe til at oplevelsen bliver god for både deltagerne og lokalsamfundet.

- Arrangørgruppen er utrolig glade for sponsoratet, det giver os mulighed for at købe professionel hjælp til nogle af de opgaver vi ikke har de helt store erfaringer med, det sikrer vi kan skabe en fest omkring stævnet og så giver det os øget opmærksomhed i lokalområdet, siger Event Director Susanne Højholt.

WOC 2020-arrangørerne regner med at skulle byde velkommen til 400 løbere og trænere, 2-3000 publikumsløbere, 5000 tilskuere til eventet – og samtidig forventes det at 600 hjælpere fra især de fem arrangørklubber er i sving i løbet af VM-ugen.

Sponsorstøtten kommer fra energikoncernens EWII Puljen, der fordeler støtte til initiativer, begivenheder, arrangementer, oplevelser eller events, der har en helt særlig betydning bredt set i lokalområdet. 

- Det vil få stor betydning for Trekantområdet, at verdensmesterskaberne afholdes her, og det kommer til at være til gavn og glæde for mange i lokalsamfundene. Så det er helt oplagt for os at støtte VM i by-orientering, siger Bernadette Sparrevohn, marketingschef i EWII Koncernen i en pressemeddelelse fra EWII.

WOC 2020 afvikles i dagene 6.- 11. juli og byder udover de tre VM-finaleløb også på seks publikumsløb.

WOC 2020’s hjemmeside.