Skip to main content

Motionsorientering.dk er i luften

| Nyheder 2019

Nu er der åbnet for den nye aktivitetsplatform Motionsorientering.dk.

Platformen giver mulighed for at samle en lang række orienteringsaktiviteter på ét sted og dermed gøre bedre reklame for alle de arrangementer, som klubberne stabler på benene over hele landet.

Den primære målgruppe er alle de nysgerrige motionister og familier, der gerne vil prøve kræfter med vores sport og lære at finde vej, mens de bevæger sig.

Men medlemmer af naboklubber kan selvsagt også se med og få øje på de aktiviteter, som I gerne vil åbne op for en bredere kreds end jeres egne medlemmer, men som ikke er klassiske konkurrenceløb, der fortsat hører hjemme i O-service.

Aktivitetstyperne, som klubberne kan lægge op og udbyde i opstartsåret 2019, er:

-          Familieorientering

-          Byorientering

-          Træningsløb, der er åbne for interesserede og medlemmer af naboklubberne

-          Motionsløb

-          Trailløb

-          O-løbeskoler                                                                                                                                    

Motionsorientering.dk har den fordel, at deltagerne ikke behøver være medlemmer af en klub for at kunne se, tilmelde sig og eventuelt betale for at være med. Dermed når vi forhåbentlig ud til en masse nysgerrige motionister, der med platformen får et bedre overblik over orienteringsaktiviteter, der er oplagte for dem.

Platformen er fleksibel, og det er let at oprette alt fra små træningsløb med to forskellige distancer, over løb med traditionelle aldersinddelte klasser til kurser for begyndere.

Betalingstjenesten Stripe er knyttet til motionsorientering.dk, så man kan også lade deltagerne betale via platformen med deres kreditkort.

I 2020 er det planen at udbygge tjenesten, så man kan søge på aktiviteter i nærheden af én selv, ligesom den skal fungere som indgangsportal for enkeltpersonsmedlemskaberne, der efter planen får debut næste år.

Men i første omgang er det vigtigt at skabe liv og tilbud på den nye platform, så tænk gerne over, om I har aktiviteter i klubben, der med fordel også kan ligge på motionsorientering.dk.

Du kan finde en guide til den nye platform her - og læse om, hvordan du kan få support undervejs.