Skip to main content

DOF Akademiet 2019 afholdt

| Anders Bachhausen | Nyheder 2019

Dansk Orienterings-Forbunds store uddannelsesdag, DOF Akademiet, er i dag blevet afholdt i Ringe på Fyn.

Ca. 70 kursister og instruktører fra mere end 20 forskellige klubber deltog på dagen, der bød på 5 forskellige kurser indenfor f.eks. stævneledelse, banelægning, kommunikation og o-service.

Dermed fortsatte den fornemme tradition, hvor klubbernes frivillige og ansatte i Dansk Orienterings-Forbund deler erfaringer og viden inden for sporten til et fælles bedste.

DOF Akademi 2019

Helge Lang Pedersen underviser i A-banelægning

Det gode ved at mødes på tværs af landet er, at de gode erfaringer bliver delt, ikke kun af instruktører og undervisere, men også deltagerne imellem. Dette skaber grundlag for, at vi også i fremtiden kan lave skabe kvalitet i det vi laver – hvad enten det er stævner, træning eller synlighed i klubberne.

DOFs uddannelsesområde arbejder i disse år med udviklingen af et mere veldefineret kursusudbud, der gør det nemt og overskueligt at finde ud af, hvilket kursus der bedst matcher den viden, man gerne vil tilegne sig. I denne proces arbejdes der også mere målrettet på at udbyde flere kurser regionalt, så nogle kurser bliver mere tilgængelige for flere.