Skip to main content

Udtagelseskriterier, årsplaner, mv. for 2019 er klar

| Nyheder 2018

euromeeting2018

Seniorlandsholdets hovedmål i 2019 er VM i Norge d. 11-18/8, hvor der igen er medaljer på spil. Sæsonen afsluttes i Kina med World Cup finalen som i 2019 primært vil bestå af sprintkonkurrencer. Dette vil blive en vigtig test for løbere der drømmer om succes på hjemmebane i 2020.
Forberedelse til årets to store begivenheder er vigtigt, og landsholdet har som tidligere et omfattende program med træningslejre og konkurrencer i både ind- og udland. Løbere udenfor landsholdet har, igennem en række konkurrencer i både for- og efteråret, flere muligheder for at løbe sig på både World Cup og VM holdene.

Juniorlandsholdets helt store mål bliver Junior-VM på hjemmebane i Silkeborg og Aarhus. Alle talenter i dansk orientering får d. 8-10 juni mulighed for at løbe sig på holdet og dermed være en del af det danske hold i juli.

I processen med at udarbejde årsplaner, udtagelseskriterier, mv. har landsholdsledelsen fået indspil til årsplaner, udtagelseskriterier, økonomi, mm. fra både løbere og klubber, og særlig dialogen på Eliteklubforum er vigtig. Alle indspil er bearbejdet, hvorfor endelige årsplaner, udtagelseskriterier, økonomi og meget andet nu kan findes på landsholdets hjemmeside under information.
https://do-f.dk/dansk-orienterings-forbund/landsholdet/information