Skip to main content

6. december: Den nye divisionsturnering - COWI Ligaen

| Nyheder 2018

Når foråret kommer, tager vi også hul på en ny version af divisionsturneringen - COWI Ligaen.

Turneringen får et nyt DOF-reglement at skulle dyste efter. Forbundets hovedbestyrelse har i november godkendt ændringerne, der blandt andet betyder en ændring i tildelingen af point, så ungdomsarbejdet favoriseres.

Et af de steder, hvor der skal løbes efter de nye turneringsregler er d. 14 april 2019, hvor Horsens OK arrangerer 2.-3. divisionsmatch i Nordkredsen - det sker på Sukkertoppen.

 

Klubben skriver:

Løbet er samtidig en afdeling i Midtjysk ungdomsliga og vil også være et åbent løb for alle øvrige interesserede. Sukkertoppen er et af landets mest naturskønne perler beliggende tæt på Mossø. Fra toppen af bakken er der en storslået udsigt over Gudenåen, Mossø samt det øvrige terræn i området.

Sukkertoppens udformning med det meget spændende kurveforløb gør, at man virkelig får testet sine orienteringsevner, samtidig med at ens fysik bliver sat på prøve i det fysisk meget krævende og kuperede terræn. For løbere, der skal deltage i sommerens JWOC, vil deltagelse i dette løb være den perfekte fortræning med et terræn, der minder meget om det terræn, de bedste juniorer skal dyste i senere på året.   

Vi glæder os derfor til at byde alle løbere velkommen til en udfordrende forårsdag i et spændende terræn, hvor kortet selvfølgelig er nyrevideret.

Øvrige divisionsturneringsstævner i foråret 2019 er følgende:

Nordkredsen: 1. runde

1. division: søndag d. 5. maj 2019 i Ulbjerg ?. Arrangør: Viborg OK

2 -3- division: søndag d. 14. april 2019 i Sukkertoppen. Arrangør Horsens OK

Sydkredsen: 1. runde

1. division: Dato endnu ikke fastsat. Men Gråsten Skov. Arrangør: OK Syd

2. 3. division søndag d. 5. maj 2019 i Krengerup Skov Arrangør: Odense OK

Østkredsen: 1. runde

3.– 6. division søndag d. 14. april 2019 i Rude Skov - Friheden. Arr: Søllerød OK

1. – 2. division: søndag d. 5. maj.