Skip to main content

Emil Øbro erstatter Andreas Boesen på VM-Holdet

| Nyheder 2018

WuOC 2018 Sprint Emil Øbro

Foråret 2018 har været problemfyldt for Andreas Boesen, OK Roskilde, hvor en skade bl.a. holdt ham ude af EM i Tessin, Schweiz. Desværre kommer den ene ulykke sjældent alene, og på af de sidste dage på den netop overståede VM-træningslejr pådrog Andreas Boesen sig desværre i fibersprænging i den ene læg. Nærmere undersøgelser har vist at skaden desværre endnu engang forhindrer mesterskabsdeltagelse for Andreas Boesen.

"Det er selvfølgelig ærgerligt, men det er en del af elitesports-livet. Det har ikke været min sæson i år, og det må jeg tage til efterretning. Nu tager jeg et lille afbræk, og håber at blive klar til at stå på startstregen til nogle konkurrencer i efteråret.", siger Andreas Boesen.

Næste internationale start forventes at blive Euromeeting i Kolding d. 21-23/9.

Ind på VM holdet træder i stedet Emil Øbro, Tisvilde Hegn OK, der senest har været i konkurrence i forbindelse WuOC i Finland i sidste uge. Emil Øbro får hermed VM-debut og vil løbe sprint d. 4/8 i Riga.

"Det er vildt, og noget jeg har drømt om længe og en vigtig erfaring at få med på vejen til VM 2020 på hjemmebane i Trekantområdet", udtaler Emil Øbro.

Landstrænerne Kenneth Buch og Torbjørn Gasbjerg har ovenpå VM træningslejren også udtaget de danske stafethold.

Sprintstafet:
Amanda Falck Weber, Tisvilde Hegn OK
Maja Alm, OK HTF Haderslev
Jakob Ekhard Edsen, Aarhus 1900 Orientering
Tue Lassen, Faaborg OK

Damestafet:
Amanda Falck Weber, Tisvilde Hegn OK
Caroline Gjøtterup, Faaborg OK
Maja Alm, OK HTF Haderslev

Herrestafet:
Björn Cederberg, Tisvilde Hegn OK
Magnus Dewett, OK SNAB
Tue Lassen, Faaborg OK