Skip to main content

Camilla Bevensee stopper som juniorlandstræner

| Nyheder 2018

Camilla Bevensee Tampere 2017

Camilla Bevensee har meddelt, at hun ønsker at stoppe som træner for det danske juniorlandshold. Hun ønsker fuldt ud at kunne hellige sig hvervet som talentcentertræner i Talentcenter Aarhus, og føler ikke at tiden er til at udfylde begge roller 100%. Hun vil derfor fratræde rollen som juniorlandstræner med udgangen af juli måned.

Camilla Bevensee tiltrådte sammen med Astrid Ank Jørgensen og Rasmus Folino i juniorlandstrænerteamet for knap 2 år siden. Det var et tidspunkt med behov for stor energi og engagement, kvaliteter som Camilla i høj grad har været eksponent for. Danske talenter har i de sidste 2 år således altid mødt en træner med stor lyst til at gøre en forskel.
Juniorlandsholdets store mål er Junior-VM 2019 på hjemmebane i Silkeborg og Aarhus, og Camilla Bevensee har været med til at lægge fundamentet for at danske talenter kan opnå succes på hjemmebane. Engagementet stopper dog ikke her, da hun forsat vil dedikere sin passion i det daglige trænervirke i Talentcenter Aarhus. Midt og Østjyske talenter vil derfor fortsat få stor glæde af Camilla Bevensees kvaliteter.

DOF vil gerne benytte lejligheden til at sige en stor tak for indsatsen på landsholdet til Camilla.

Juniorlandstrænerteamet vil fremover bestå af Jeppe Ruud (25% ansættelse), Astrid Ank Jørgensen (20% ansættelse) og Rasmus Folino (20% ansættelse)