Skip to main content

Hedvig nr. 14 til JWOC sprint

| Thomas Jensen | Nyheder 2018

 

Hedvig Gydesen fik den bedste danske placering på dagens sprint med en fornem 14. plads

Dagens danske lyspunkt blev leveret at Hedvig Gydesen, da hun løb en flot 14. plads i hus. En rigtig flot præstation af Hedvig, der stadig har tre år tilbage som junior. Hun var godt to minutter efter suveræne Simona Aebersold, der tog endnu en guld i dag.

Ud over Hedvigs flotte resultat præsterede Danmark genrelt lidt under niveau som hold. Juniorlandstræner Jeppe Ruud beretter:

”Dagen var i det store og hele under vores forventninger. Vi har desværre lidt for mange tekniske fejl blandt vores løbere, samtidig med at vi ikke kan matche tempoet. Glædeligt er det at Hedvig trods nogle små fejl ender som 14, hvilket beviser at hun har et højt internationalt niveau. Vi var sådan set godt forberedte på en teknisk svær sprint, men udførslen har alligevel været vanskelig. Jeg tror vi har et lille arbejde foran os, for vi skal kunne være med, og det er jeg sikker på vi kan være.”

De tre piger der umiddelbart var de største forventninger til, Agnes Kracht, Ida Øbro og Annika Simonsen, sluttede som nr. henholdsvis 31, 34 og 40 mellem 45 og 65 sekunder efter Hedvig. Det er som sådan helt OK resultater, men pigerne har potentiale til meget mere end det. Alberte Kaae blev nr. 82 og Lotte Markussen nr. 90.

Hos drengene løb Malthe Poulsen igen i dag en fornuftig løb og blev bedste dansker. Han var blot 1:35 min efter den lidt overraskende vinder, tyske Colin Kolbe. I pigeklassen ville man blive nr. 9, hvis man var 1:35 efter vinderen, men hos drengene rakte det kun til en beskeden placering som nr. 41. Søren Ødum blev nr. 61, Mikkel Holm nr. 63, Malthe Hemmingsen (der havde rejst sig fra sig sygeleje) nr. 84 og Laurids Bidstrup nr. 98. Andreas Bock kom desværre til at springe tre poster over på den kringlede sidste del af banen.

Resultater, baner, tracking m.m. finder du her: http://jwoc2018.hu/sprint-live/