Skip to main content

Anne Marie Kamilles stopper i DOF

| Nyheder 2018

Anne Marie Kamilles1Find vej Projektleder og Naturkonsulent Anne Marie Kamilles stopper i Dansk Orienterings-Forbunds (DOF) pr. 1. august 2018 for at tiltræde en stilling på facilitetsområdet i Københavns Kommunes fritidsforvaltning.

Anne Marie har siden 2009 indtaget en central rolle i DOF hvor hun sammen med klubberne har været med til at udvikle Find vej i Danmark projektet til det, som det er i dag - med 300 projekter spredt ud over 74 af Danmarks 98 kommuner.

Anne Marie har ud over arbejdet med Find vej i Danmark også kontinuerligt arbejdet med facilitet- og skovområdet, hvor hun gennem flere år har været DOF`s repræsentant i DIF`s Natur og Miljø Forum. Her har hun med stor faglighed været en stærk repræsentant for DOF`s interesser. Anne Marie har gennem sine i alt 9 års ansættelse i DOF haft en alsidig og strategisk rolle og DOF vil gerne takke Anne Marie for den store indsats hun har gjort i forbundet.

DOF ønsker Anne Marie ønsker god vind i hendes fremtidige virke for København.

I forbindelse med at Anne Marie stopper vil administrativ medarbejder Helene Skovmand Filrup overtage afslutningen af igangværende Find vej i Danmark projekter og direktør Kenneth Majkjær Mikkelsen vil indtræde som kontaktperson for Skovområdet.