Skip to main content

Rasmus Søgaard årets MTBO rytter

| Morten Bang Nørgaard | Nyheder 2018

Rasmussoegaard

Kåringen af årets MTBO rytter blev annonceret i løbet af weekendens MTBO Camp. Prisen blev overrakt af MTBO udvalgets formand Troels Bent Hansen i forbindelse med Campens præmieoverrækkelse lørdag aften. En glad formand kunne berette at et enstemmigt MTBO udvalg helt naturligt havde peget på Rasmus Søgaard som årets prismodtager. Det blev pointeret at Rasmus selvfølgelig skulle have årets pris i kraft af de fremragende resultater som blev opnået på den internationale scene sidste sommer, først med en Europamester titel og derefter med Verdensmesterskabet som kronen på værket måneden efter, begge dele tilkæmpet på den respektindgydende lange distance. Og nå ja, så blev det også lige til et dobbelt Danmarksmesterskab på de to DIF anerkendte DM-distancer mellem og lang.

Rasmus gav efter overrækkelsen udtryk for at det er dejligt at blive anerkendt for sine sportslige bedrifter. Han udtalte endvidere ”At vinde EM og VM er resultater af hård træning gennem mange år for at opnå mine egne sportslige ambitioner, og at der er andre som følger med som synes det jeg laver er værd at hylde, er både en bonus og noget som betyder meget. Jeg sætter stor pris på den anerkendelse og takker forbundet for prisen.”

Vi håber at Rasmus fremadrettet følger op på de fine præstationer og mon ikke det meste af MTBO Danmark ser frem til at følge ham i 2018 sæsonen.