Skip to main content

Annika Simonsen vandt Swedish League

| Helge Lang Pedersen | Nyheder 2018

Annika S 4 2018 SLeague

Efter tredjepladsen ved SM Nat i fredags, løb Annika Simonsen, FIF Hillerød,  endnu bedre ved dagens jagtstart i den svenske rangliste Swedish League. I rigtigt vildmarksterræn syd for svenske Linkøping trak Annika Simonsen, Hillerød, sig sejrrigt ud af finaleløbet og vandt spurtopgøret om årets sejr i Swedish i junioreliteklassen til 18 år. Det er nok kun Junior-VM, som i juniorklasserne i orientering er hårdere besat end den svenske liga.

Annika sagde om konkurrencen :

"Jeg troede egentlig at vi 3 i førergruppen ville blive hentet af løbere bagfra, men efter et par rigtig hårde langstræk fik jeg god fornemmelse af at der ikke var flere der skulle kæmpe med om sejren. På vej til sidsteposten laver jeg en lille fejl, men de andre fejlede lige 2 sekunder mere og så kunne jeg spurte sejren hjem. Jeg vandt fordi viste at det var både teknik og styrke ser ville afgøre det og jeg ture være tålmodig”

Ida Øbro fra Tisvilde Hegn OK var også med i kampen om sejren i juniorklassen indtil 20 år, men efter en god start hvor Ida løb i front, kom lidt småfejl og så var toget kørt om sejren. 3 pladsen er alligevel et fantastisk godt resultat.

Ida Øbro sagde “Jeg løb egentlig godt, men blev lidt for selvsikker og fik så lavet en lille fejl, og blev lidt tøvende og det kostede sikkert andenpladsen”.

Næste mål for begge piger er nu 10Mila i næste weekend, som er verdens største elitekonkurrence i orientering. Både Ida og Annika skal her i ilden for deres svenske eliteklubber, men forventes ikke der at kunne kæmpe med om sejren.

Tak til Bo Simonsen for teksten til denne nyhed. Se resultaterne fra Swedish League her. Billedet af Annika er fra sidste weekends Swedish League afdeling i Skåne.