Skip to main content

Nu kan du også O-Tracke på iOS-telefoner

| Nyheder 2018

Fra i dag er det muligt for langt flere at finde vej og gense vejvalg fra træning og konkurrencer direkte på mobiltelefonen. Nu er O-Track-appen nemlig færdigudviklet og lanceret til iPhone-brugere, og kan hentes i App Store.

Brugere af Android-telefoner fik lov at tyvstarte i marts måned og med tilføjelsen af iOS-enheder kan langt de fleste smartphone-brugere nu være med i O-Track-fællesskabet.

I appen kan man vælge mellem Find vej-baner og aktuelle træninger og konkurrencer - og begge steder er det muligt både at optage og gense sit eget track, samt se alle de tracks, der er lagt op på de valgte baner.

En af de unikke ting ved appen er, at man kan få vist sin position undervejs med en rød prik på kortet. Dermed kan nybegyndere, der ellers føler sig usikre på orienteringen let se, hvor de er henne og finde vej med assistance.

Derfor er det også oplagt for de klubber, der er med til at arrangere Find vej Dagen d. 5.-6. maj, at få lagt Find vej-baner op og introducere de nysgerrige Find vej Dags-besøgende for appens muligheder.

Læs mere om O-Track i linket herunder.

O-Track er landet - vind GPS-ure i klubkonkurrence