Skip to main content

Så skal der O-Trackes!

| Nyheder 2018

otrackbilledeI den kommende påskeuge er der rig mulighed for at prøve kræfter med DOF’s nye GPS-tjeneste O-Track, hvis du ikke allerede har været inde og lege med.

Både Danish Spring, der løbes fredag, lørdag og søndag, og Påskeløbet på Fanø i helligdagene, lægger baner op i O-Track-systemet, så du kan uploade dit track og være med.

På O-Track kan du gense og analysere dine vejvalg og sammenligne med dine konkurrenter.

For at optage dit GPS-track, skal du enten bruge et GPS-ur eller O-Track-appen, der pt. fungerer med Android-telefoner, og have oprettet en profil på O-Track. Det kan du både gøre via hjemmesiden www.o-track.dk og direkte i appen.

Alle funktioner stilles gratis til rådighed for alle danske klubber og løbere.

O-Track blev lanceret 1. marts og havde allerede ved Nordjysk 2-dages i begyndelsen af måneden sin debut ved den første større konkurrence. Her blev der uploadet knap 100 tracks i løbet af weekenden – og der kom mange positive kommentarer i den evaluering, der fulgte med:

“Det er brugervenligt, smart, hurtigt, og man kan på let og overskuelig vis sammenligne vejvalg med andre”
“Det har et meget overskueligt layout, og er let at finde rundt i, i forhold til fx. Livelox.”
“Det har lige det man har brug for, og ikke mere”.

O-Track er fortsat en ny tjeneste, og med de positive tilbagemeldinger fulgte også en stribe konstruktive forslag til, hvordan tjenesten kan gøres bedre. TracTrac, der leverer tjenesten, arbejder hele tiden på det formål.

Det er forbundets håb, at så mange arrangører og løbere som muligt har mod på at lege med i O-Track. Jo flere løb, der bliver lagt op, og tracks, der bliver delt, jo sjovere og mere lærerigt bliver det for alle.

Læs mere: O-Track er landet