Skip to main content

Junior European Cup

| Thomas Jensen | Nyheder 2017

Mens seniorlandsholdet løber World Cup i Schweiz, skal den kommende generation i aktion i nabolandet Østrig. Fredag kl. 15:00 går starten på årets Junior European Cup, JEC. JEC er det uoficielle europamesterskab for juniorer. Danmark stille med et stor hold med ikke mindre end 8 piger og 11 drenge.

Ud over at være et stort hold - er det også et stærkt hold - og holdet er da også taget til Fürstenfeld i Østrig for at præstere. Mesterskaberne er en perfekt lejlighed til at få erfaring i at præstere under pres. Hvorvidt en toppræstation rækker til en placering på podiet eller i den bedste halvdel er meget individuelt for den enkelt danske juniorløber - men målet er at løbe op til det fulde potentiale.

Vi har flere løbere, der potentielt kan ende på podiet - og især på stafetten, der bliver afviklet som første konkurrence fredag, bliver det spændende af følge danskerne. Konkurrencerne er delt op i H/D 18 og 20 - men på stafetten er der kun en herre og en dame klasse. Her bliver det især spændende at se hvordan det stærke danske D18 stafethold med Annika Simonsen, Agnes Nørgård Kracht og Ida Øbro klarer sig.

Den danske holdopstilling:

 

DEN 1

 

1

Simonsen

Annika

2

Kracht

Agnes Nørgård

3

Øbro

Ida

     
 

DEN 2

 

1

Termansen

Lise

2

Finderup

Caroline

3

Cederberg

Line

     
 

MIX

 
 

Markussen

Lotte Jauhojärvi

 

Maag

Astrid

     
 

DEN 1

 

1

Bjørnsen

Andreas Bock

2

Møller

Laurits Bidstrup

3

Hemmingsen

Malte Kjær

     
 

DEN 2

 

1

Nielsen

Mikkel Holm

2

Skaug

Mads

3

Lyskjær

Mikkel

     
 

DEN 3

 

1

Weber

Lasse Falck

2

Østergaard

Rune

3

Thamdrup

Lasse Fugmann

     
 

MIX

 
 

Poulsen

Malthe

 

Jess

Rasmus Møller

     

Lørdag byder på langdistance mens konkurrencerne bliver afsluttet med en kuperet sprint i Fürstenfelds gamle bydel. På skovdistancerne er terrænet ikke så kuperet, som man kunne frygte i Østrig - og der er flere flade partier med en del undervegetation, så måske passer terrænet danskerne ganske godt.

Der vil være liveresultater på denne webside: http://liveresultat.orientering.se/