Skip to main content

Junior VM - flere flotte danske resultater

| Helge Lang Pedersen | Nyheder 2017

Ved Junior VM er vi nu atter rykket ud i skoven. I dag gjaldt det langdistancen.

Agnes JWOC LF 2017

 

Agnes Kracht blev indhentet af norske Victoria Bjørnstedt, men på trackingen kunne vi se hvordan Agnes først løb fra den norske pige på et langt udenomsvejvalg og dernæst trak hende ud på et svaj, som sikrede Agnes yderligere et lille forspring. Desværre bommede Agnes posten og så hjalp det ikke meget, at hun trak den norske pige med ud i bommet. Til sidst var Agnes klart den stærkeste af de to og løb et halvt minut fra Victoria det sidste lille stykke ind til mål. Til sidst blev det en super flot 11. plads til Agnes. "Jeg blev indhentet af den norske pige og troede egentlig hun ville løbe fra mig" fortalte Agnes i mål. Men sådan gik det altså ikke.

Annika JWOC 2017 LF

Længe før Agnes´ målgang var vi vidne til en rigtigt velkommen fuldtræffer til Annika Simonsen, der med et næsten perfekt løb sikrede sig en forrygende placering som nr. 17 "Jeg var bare enormt træt, men jeg er også rigtigt glad for mit løb i dag" fortalte Annika til holdkammeraterne der ventede ved mål.

Josefine JWOC 2017 LF

Josefine Lind var i dag ikke rigtigt tilfreds, da hun følte hun havde lavet for mange små fejl, men på den sidste del af banen løb Josefine rigtigt flot, så det blev til en slutplacering som nr. 18 lige efter Annika.

Line Cederberg, Ida Øbro og Lise Termansen leverede ligeledes godkendte præstationer, da de endte som hhv. nr. 37, 48 og 60 i det barske finske terræn.

Hos drengene var det sent startende Carl Emil Schøier Kovsted, der var hurtigst. Med en placering som nr. 38 var Carl Emil  generelt godt tilfreds. Laurits Bidstrup Møller var som nr. 51 ca. 2:30 efter Carl Emil.  Malthe Poulsen blev nr. 58, Lasse Fugmann nr. 75, Mikkel Lyskjær nr. 78, mens Andreas Bock Bjørnsen i dag endte som nr. 105.

"Pigerne viser, at de har fået styr på stabiliteten omkring det tekniske. De undgår alle at lave store fejl og det medvirker til, at vi i dag har tre piger i top 20.De, der ikke er i top 20 er ikke langt efter, så selvom de måske ikke selv syntes deres løb gik godt, så kan vi hos dem finde mange gode elementer. For drengene klarer Carl Emil sig rigtigt godt - ikke mindst med en stærk afslutning. Og igen et flot løb af Laurits, som selv ikke rigtigt syntes han fandt rytmen fuldstændigt, men en stabil præstation. Generelt er drengene med teknisk, men mangler  nok det fysiske niveau for at kunne være med længere fremme." fortalte Juniorlandstræner Jeppe Ruud efter løbet.

 I toppen var der for tredje gang genvalg på begge pladser til Junior-VMs helt store triumfatorer: Olli Ojanaho vandt atter drengenes bane, mens Simona Aebersold ligeledes atter vandt pigernes løb.

Sidste løb ved Junior-VM er stafetten i morgen lørdag, hvor drengene starter kl. 13:30 lokal tid, mens pigerne starter kl. 14:45 lokal tid. Via arrangørernes hjemmeside er der adgang til såvel resultater som livesending på YouTube.