Skip to main content

Holdet til EM i MTBO er udtaget

| Nina Hoffmann | Nyheder 2017
EMTBOC France17Efter forårets konkurrencer og det netop afholdte MTBO DM lang og mellem i Kolding er Senior, Junior samt U17 landsholdet udtaget til dette års EM, der afvikles i Orléans i Frankrig i perioden 29. juli til 5. august 2017
 
Landstræner Lasse Brun Pedersen fortæller at hele holdet er inde i en god udvikling, hvor der i en længere periode har været stor fokus på at hæve bundniveauet og stabiliteten. Det er målsætningen til årets EM, at alle forbedrer sig ifht de seneste år, hvilket vil skabe stabile top 10 placeringer og forhåbentligt et par podiepladser.
Der er i år udtaget en smal trup, der alle har potentiale til at præstere stabilt og med et højt niveau og landstræneren ser meget frem til, at se hvad det hårde arbejde blandt rytterne, kan kaste af sig.
 
Peter Riebert Hansen, landstræner for U17 fortæller desuden at det er utroligt glædeligt, at vi i år har Sara og Annika med som debutanter. Pigerne er en del af en god gruppe, hvor de har fået motiveret og presset hinanden til at få forbedret deres fysiske og tekniske færdigheder og samtidigt har evnet at kører flere løb, hvor fejl er blevet minimeret. Det bliver spændende at se hvad de sammen med Christine kan præstere i de individuel konkurrencer og i særdeledshed på stafetten, hvor de har et meget homogent hold.
Drengene Mikkel og Noah, har igennem hele foråret også presset hinanden, hvilket har gjort at de begge har hævet deres niveauet et hak op. Så selv om de har henholdsvis 1 og 2 år mere i U17 klassen, er der håb om gode placeringer til drengene.
 
Landsholdet til EMTBOC og EJMTBOC i Orléans i Frankrig består af:
 
Dame elite:
Cæcilie Christoffersen (OK Øst Birkerød)
Camilla Søgaard (Horsens OK)
Nina Hoffmann (OK Sorø) Udtaget kun til stafetten
 
Herre elite:
Rasmus Søgaard (Horsens OK)
Rasmus Folino (FIF Hillerød)
Oliver Friis (Horsens OK)
 
Herre junior
Thomas Steintahl (FIF Hillerød)
 
 
U17 holdet til EYMTBOC i Orléans i Frankrig består af:
 
U17 pigerne:
Annika Henriksen (Svendborg OK), 
Sara Lykke Brinch (FIF Hillerød og 
Christine Reibert Hansen (Allerød OK)
 
U17 drengene 
Mikkel Brunstedt Nørgaard (OK Øst Birkerød)
Noah Tristan Hoffman (OK Pan)