Skip to main content

Flere end 2500 fandt vej på Find vej Dagen

| Nyheder 2017


Endnu en gang trak den traditionsrige Find vej Dagen tusindvis af danskere i skoven lørdag d. 29. april.

Mere end 40 af landets orienteringsklubber inviterede alle - store som små - en tur i skove, parker og byer for at finde vej ved arrangementerne. Og igen i år tog især børnefamilierne godt imod invitationen og trodsede det kolde og våde forårsvejr, der prægede den første halvdel af dagen.

Senere klarede det heldigvis op de fleste steder - så alle fik mulighed for at prøve kræfter med orienteringsbaner i alle længder og sværhedsgrader. De ultrahurtige sprintbaner var igen populære blandt de mindste deltagere.

Find vej Dagen er til for at familien Danmark kan komme ud og prøve at løbe i skoven med kort og kompas i hånden, og lære lidt om orienteringssporten og møde orienteringsklubben i deres område.

Find vej Dagen blev første gang afholdt i 2011, og har siden vokset til et arrangement med over 3.000 deltagere, og i år er der et rekordstort antal arrangementer over hele Danmark.

Find vej i Danmark er et landsdækkende projekt støttet af Nordea-Fonden. Over 6000 faste poster spredt over hele Danmark udgør orienteringsposter, som enhver person kan benytte ved at downloade et kort fra www.findveji.dk og løbe et orienteringsløb.