Skip to main content

Naturløb i Århus

| Administrator | Nyheder 2016

Fuld gang i Mindeparken

Naturløbet i Mindeparken, Århus blev indledt med fuld musik og opvarmning, ført an af to af OK Pan Århus’ unge løbere. Alle 750 deltagende elever – og deres lærere – dansede med i efterårssolen.

Derefter gik klasserne i gang med henholdsvis sprintbane og mangepostløb, hvor der pga. af det store deltagerantal var behov for at lave to starter. Der kunne således starte 4 klasser hvert 5. minut!

Mangepostløbet er med poster i valgfri rækkefølge og eleverne har 30 min. til at finde så mange poster som muligt. Eleverne samler point til klassen, som deltager som et samlet hold. Vinderen kåres ud fra, hvilken klasse der finder flest poster pr. elev, og således tæller alle poster, som eleverne finder. Det endte med at være 6.a fra Kragelund skole, der fandt flest poster, og skolen kunne endnu en gang hjemtage skolemesterskabspokalen, mens der også uddeltes klassepræmier til bedste klasse pr. årgang.

Mindeparken dannede en flot ramme om Naturløbet, hvor den let skrånende plæne ned mod Århusbugten gjorde det muligt at følge med i, hvor eleverne var, når de var i gang med de forskellige aktiviteter.

Tak til OK Pan Århus, med Mogens Finderup i spidsen, for et rigtig flot og stemningsfuldt arrangement.

Naturløbene arrangeres af klubber under Dansk Orienterings-Forbund i samarbejde med Aktiv Året Rundt og er støttet af Nordea-fonden.