Skip to main content

WMOC lang kvalifikation

| Administrator | Nyheder 2016

To danske heatvindere til WMOC lang kvalifikation

Som forventet har danskerne ikke blandet sig helt så meget i toppen af kvalifikationen på den lange distance til WMOC. Men der er stadig en række løbere, der har vist rigtig gode takter, og som derfor har meldt sig ind i kampen om medaljer, når finalen afgøres på lørdag.

Efter de to kvalifikationsløb har vi to danskere, der har vundet deres heat samler. Det er de to sølvmedaljører fra sprinten Peter Larsen i H85 og Keld Johnsen i H65. Peter Larsens præstation er bemærkelsesværdig set i det lys, at der kun er ét heat, og han har været fire minutter hurtigere end den nærmeste konkurrent. Keld Johnsen har løbet to stabile løb, hvor han er blevet henholdsvis nr. 1 og 3. Det giver en samlet førsteplads – og dermed en fordelagtig starttid helt sidst i feltet.

Af andre bemærkelsesværdige resultater i kvalifikationsløbene kan vi nævne, at Rolf Lund ligger rigtig flot til med en samlet andenplads i sit heat. Rolf er helt sikkert sulten efter et godt resultat, efter han smed en sikker medalje væk ved at glemme en post på sprinten. Også Inge Jørgensen har vist flotte takter med en samlet fjerdeplads i sit heat. Endelig vil jeg nævne Tim Falck Weber, der vandt det første kvalifikationsløb – og som efter en fornuftig anden dag sluttede som nr. 5. Han starter dermed også sent, og kan drage fordel af de spor, der når at blive lavet i skoven.

Finalen afgøres som nævnt på lørdag. Du kan følge med i live resultaterne på arrangørernes hjemmeside. Husk at Estland er en time foran, så løberne starter en time tidligere dansk tid end det fremgår af startlisterne.

http://www.wmoc2016.ee