Skip to main content

Nye trænere i Talentcenter Aarhus

| Administrator | Nyheder 2016

Camilla Bevensee og Simon Thrane Hansen overtager træneransvaret i TC-Aarhus

Efter en god indsats i 2 år, har Camilla Søgaard og Anders Bank valgt at stoppe som TC-trænere i Talentcenter Aarhus. Hvervet som trænere for Talentcenter Aarhus overtages af Camilla Bevensee, OK Pan Aarhus og Simon Thrane Hansen, Søllerød OK. Camilla Bevensee vil fungere som hovedtræner og har det overordnede ansvar for Talentcenter Aarhus, mens Simon Thrane Hansen vil være assisterende træner.

En vigtig opgave for det nye trænerteam bliver at løfte niveauet på talenterne i Midt- og Østjylland. Talentcenter Aarhus har i øjeblikket en stor gruppe af unge lovende løbere, som med den rette træning, vejledning og sparring har gode muligeder for at opnå flotte resultater. Det nye trænerteam vil arbejde tæt sammen med DOFs juniorlandstrænere og sikre løberne er godt forberedt såfremt de i fremtiden udtages til juniorlandsholdet.

Camilla Bevensee har igennem sin egen elitekarriere været på DOFs juniorlandshold i flere år og deltaget ved både Junior-VM og Ungdoms-EM. Hun har derigennem opnået gode erfaringer og kendskab til DOFs landsholdsarbejde, erfaringer som nu skal bringes i spil for midt- og østjyske talenter.

Simon Thrane Hansen har ligeledes været på DOFs juniorlandshold i flere år og deltaget ved Junior-VM i 2013 og 2014. Højdepunktet for Simon Thrane Hansens elitekarriere var den overraskende, men rigtig flotte, fjerdeplads i stafet ved Junior-VM 2013 i Tjekkiet.

Det nye trænerteam er allerede igang med at planlægge efterårssæsonen, og er for alvor parate til at gøre en forskel for løberne når første træning afvikles til august. Første træning bliver onsdag d. 10/8 i Aarhus.

Yderligere information kan fåes hos
Camilla Bevesee, Hovedtræner Talentcenter Aarhus, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 2875 7794
Lars Lindstrøm, Landstræner, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 4196 9373