Skip to main content

Sprint EYOC2016

| Administrator | Nyheder 2016

Lige ved og næsten for flere

I dag var det tid til den sidste konkurrence til EYOC2016 (European Youth Orienteering Championship)som var sprint og vejret var tilsyneladende knap så masssivt varmt som de to foregående konkurrencedage.

Sprint i bymiljø er en disciplin, hvor flere af de danske løbere nok havde forventninger om podieplaceringer end i de kuperede skove, som der blev løbet i fredag og lørdag.

Det blev ligeved og næsten. Europamester Malthe Poulsen nr.8. 26 sekunder efter guldvinderen Guilhem Elias, FRA. Bedste tid havde dog Aston Key, men da han er fra Australien (søn af Warren Key), talte han ikke med i EM.

I D16 åbnede både Annika Simonsen og Hedvig Gydesen dårligt til mellemtiden halvvejs (oplyser hhv Annikas mor og Hedvig), men de afsluttede begge godt. Annika blev nr.13. slået med 1.23 af finske Inka Nurminen. Hedvig på 18. pladsen var yderligere 10 sekunder efter.

I D18 blev Lise nr.20. 1.52 efter en populær polsk sejr til Kinga Krolik.

I H18 lykkedes det endelig for det norske håb Kaspar Fosser.

Resultater http://hsteam.pl/?page=live&action=board&id=5

Video fra præmieoverrækkelsen, hvor det danske hold er på flere gange selvom de ikke lige nåede helt til tops https://www.youtube.com/watch?v=ublPpDlZxSI

Næste år er der EYOC i Slovakiet tæt på grænsen til Kroatien i et teknisk krævende terræn.

http://eyoc2016.pl