Skip to main content

Lukkede områder for deltagere i WMOC 2018

| Administrator | Nyheder 2016

I perioden 6.-13. Juli 2018 afholder Dansk Orienterings-Forbund World Masters Orienteering Championships (WMOC 2018) i København og Nordsjælland.

Derfor er løbsområderne angivet via nedenstående link til Google Maps pr. dags dato lukket for alle, der ønsker at deltage i WMOC 2018. Hvis man træffes i et af områderne inden løbene afholdes, vil man ikke kunne deltage i konkurrencen det pågældende sted.

Da sprintløbene afholdes på DTU og i det centrale København, kan der naturligvis være potentielle deltagere, som har helt nødvendige ærinder i de to områder. Dette er accepteret, såfremt følgende procedure følges:

Inden besøget i et af de lukkede områder sendes en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. I headeren skrives deltagerens klasse i WMOC, navn og nationalitet. I tekstfeltet skrives dato og den rute, som man kommer til at følge ind i og atter ud af området. Man skal ikke forvente svar på mailen. Mailen kan udformes på dansk eller engelsk.

Spørgsmål vedrørende embargoen kan rettes til samme mailadresse.

Eksempel :
Header: {M 55, Helge Lang Pedersen, DEN}
Text: {20 th January 2017, Driving in car from Børsgade to parking area in the yard of Christiansborg Castle. Meeting in Danish Parliament. Driving the same way out of the area.}

https://www.google.com/maps/d/edit?hl=en_US&app=mp&mid=zRm0ByD3RPqs.krNXADrVMCuc