Skip to main content

IOF på VM-besøg i Trekantområdet

| Administrator | Nyheder 2016

Det internationale orienteringsforbund har i de seneste dage besøgt Trekantområdet for at vurdere det danske VM-bud

En delegation fra det internationale orienteringsforbund IOF var torsdag og fredag forbi Trekantområdet for at se nærmere på det danske bud om at vinde VM-værtsskabet i 2020.

Danmark har budt ind på det første rene sprint-VM med konkurrencer i Fredericia, Vejle og Kolding.

Og derfor blev IOFs direktør Tom Hollowell, formand for Foot-O kommissionen Áron Less og Senior Event Advisor Jørn Sundby vist rundt i de tre byer.

Her mødte IOF-delegationen udover repræsentanter fra DOF, de lokale orienteringsklubber, Trekantområdet og Sport Event Denmark også borgmestrene fra de tre potentielle værtsbyer.

- Vores lokale orienteringsklubber havde lagt et stort stykke arbejde i at få lavet kort, luftfoto og ruter. Det virkede rigtig godt, og det er min fornemmelse, at IOF-folkene var meget trygge ved det rent faglige og tekniske omkring løbene, siger Mikkel von Seelen, der er sport- og eventchef i Trekantområdet Danmark.

- Samtidig er det lidt en taknemmelig opgave, at skulle præsentere vore midtbyer, da de med deres væld af krogede gamle gader og baggårde simpelthen er yderst velegnede til sprint-orientering, fortsætter han.

Delegationen laver efter besøget en indstilling til IOFs repræsentantskab, der beslutter om Danmark skal vinde værtsskabet i slutningen af august.

TV Syd dækkede besøget med et lille indslag, som du kan se i linket herunder.

http://www.tvsyd.dk/nyheder/20-05-2016/1930/vm-i-o-lob-maske-til-trekantomradet?autoplay=1#player?clip#player