Skip to main content

Indbydelse og information om TC-Weekend d. 20-22/5

| Administrator | Nyheder 2016

Som et led i arbejdet med at udvikle DOFs talentarbejde afvikles nu 2 årlige TC-weekender med fokus på udvikling

Den Fælles TC-samling er et ”nyt”/tilbagevendende tiltag, og er en del af DOFs talent- og elitearbejde.
Weekenden skal således give løberne yderligere erfaring og viden om DOFs talent- og elitearbejde, og endvidere give den enkelte løber viden, inspiration og motivation til at udvikle sig yderligere som eliteorienteringsløber.
På denne samling er der fokus på konkurrenceforberedelse.
Formålet med samlingen er således at løberne får både ’teoretisk’ og praktisk erfaring med at forberede sig op mod en konkurrence – herunder forberedelse i forhold til netop de særlige udfordringer som det givende konkurrenceterræn har.
I løbet af weekenden vil både juniorlandstræneren og TC-trænerne holde oplæg samt være med til forberede løberne til og efterfølgende evaluerere konkurrencerne.
For at forberede løberne optimalt til konkurrencerne, samt simulere den startprocedure der anvendes internationalt i landsholdsregi, vil TC-trænerne være tilstede ved starten for at coache løberne inden start på konkurrencerne. Målet er at løberne bliver helt klare til at præstere bedst muligt i konkurrencerne, og ikke mindst får gode og nyttige erfaringer med hjem.

Nærmere information om weekenden kan fås ved henvendelse til juniorlandstræner Jesper Stamp på mobil 21 85 70 74 eller email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

http://landshold.do-f.dk/elite/Pdf/2016/TC-Weekend%202016-05-21%20-%20Information.pdf