Skip to main content

Deltag på Mediedag med Orientering redaktionen

| Administrator | Nyheder 2015

Redaktionsgruppen bag medlemsbladet Orientering består af frivillige skribenter, som selv er aktive orienteringsløbere. Søndag den 3. januar 2016 afholdes der Mediedag. Og interesserede er inviteret med. Deltag på Mediedagen, hvis du interesserer dig for at skrive og brænder for at fortælle den gode historie. Vi kommer til at brainstorme på fede ideer til de næste numre af Orientering, vi skal arbejde med arketyper og målgruppebeskrivelse, og vi skal blive klogere på hvordan vi stiller de rigtige spørgsmål når vi laver interviews… og meget mere.

Tid og sted: Søndag den 3.januar 2016 fra kl. 10 til ca. 16.00 i Århus.

Forplejning: Der vil være forplejning i løbet af dagen med morgenbrød og frokost.

Tilmelding: Skriv til Camilla på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 26 13 21 35.

Det endelige fastlagte program vil blive sendt ud til deltagerne en uges tid inden, samt oplysninger om mødestedet.

Har du en idé til en god historie?
Magasinet Orientering henvender sig alle medlemmer af Dansk Orienterings-Forbund - unge, ældre, elite og motionsløbere. Det er vores ambition at give alle en god læseoplevelse fra orienteringsverden. Redaktionen på Orientering vil gerne høre fra dig, hvis du har en god idé til en historie, som du mener at vi bør tage op. Du kan altid kontakte Redaktør Camilla Bergmann på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med tips til spændende historier, en færdigskrevet artikel om en sjov orienteringsoplevelse og ideer til indholdet af magasinet.

Deadline for indlæg:
#1 – 10.januar 2016
#2 – 10.april 2016
#3 – 20.august 2016
#4 – 10.oktober 2016