Skip to main content

Nu kan du søge støtte til nye Find vej i-ruter

| Administrator | Nyheder 2015

Vær med til at skabe nye spændende ruter i en skov eller på en skole nær dig.

Du og din klub kan være med at til bygge videre på Find vej i Danmark og udvide med nye projekter. Der er nemlig åbnet for Find vej i-puljerne, så flere kan få glæde af en sjov og udfordrende tur i skoven.

Med støtte fra Nordea-fonden kan orienteringsklubber, kommuner og skoler få del i puljerne, der løber frem til sommeren 2018. Der er midler til at etablere ca. 20 projekter hvert år – med kort, poster med kodeskilte samt turfoldere og mobil-quiz.

Der kan også søges penge til at opdatere eksisterende Find vej i-projekter. Det kan f.eks. være, hvis kortet trænger til en opdatering eller ødelagte pæle skal erstattes af nye.

De nye puljer er et resultat del af den støtte, som DOF modtog fra Nordea-fonden tidligere på året, der også dækker den nye skolesatsning samt et GPS-projekt.

Og udover den nye pulje er der fortsat midler til at lave foto-orientering, oplevelsespakker til tur-orientering, mobilquiz og TravelTales i Find vej PLUS-puljen, der løber indtil sommeren 2016.

Kontakt Anne Marie V. Kamilles: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den./4196 9377 eller Anne Marie Hein: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den./ 4326 2740 for at høre mere.

Via nedenstående link finder I ansøgningsskemaer og vejledning, så I nemt kommer i gang med at søge om støtte til jeres nye projekt.

http://findveji.dk/introduktion/vi-skal-lave-en-find-vej-i-rute