Skip to main content

Stabíle resultater på Lang distance

| Administrator | Nyheder 2015

Thor Nørskov fortsætter de gode takter

Langdistancen ved Euromeeting blev afholdt på kortet Kirikuküla i typisk estisk terræn med vanskelige vejvalgsudfordringer i det varierede terræn, hvor moser afløste letløbte partier med stærkt varierende gennemløbelighed.

Førsteårssenior Thor Nørskov fortsatte de gode takter, hvor han har leveret en fin langdistancedebut ved VM i Skotland, vandt sølv ved DM Lang i Ålum og her ved Euromeeting leverede en fornem 13. plads små 7 minutter efter Johan Runesson, der sikrede Sverige sejren i et felt, der blandt andet talte rigtigt mange gode løbere fra de nordiske lande, Estland, Letland, Rusland og Schweiz. Andreas Hougaard Boesen fulgte op på gårsdagens 10. plads med en placering som nr. 44.

Hos pigerne viste Signe Klinting ligeledes, at sølvmedaljen ved DM Lang ikke var en enlig svale, men et vidnesbyrd om, at Signe er ved at få belønning for det lange hårde slid for at vende tilbage til landsholdet. 19. pladsen små 9 minutter efter Schweiziske Julia Gross var fuldt godkendt, ligesom Cecilie Friberg Klysner fortsat de flotte takter fra sprinten med en flot 20. plads et lille halvt minut efter Signe.

Når man lægger resultaterne her ved Euromeeting sammen med de 4 guldmedaljer ved VM, tegnes der et billede af et dansk landshold med rigtigt gode muligheder for også at præstere ved VM 2017 i netop Estland.

Euromeeting afsluttes med mellemdistance søndag. Starttiderne for de danske løbere lokal tid er:

Jakob Ekhard Edsen 11:35
Thor Nørskov 12:53
Søren Schwartz 12:55

Cecilie Friberg Klysner 10:44
Signe Klinting 11:32

Følg med via linket nedenfor

http://www.woc2017.ee/euromeeting/