Skip to main content

Flot start på Euromeeting

| Administrator | Nyheder 2015

Cecilie Friberg Klysner en flot nummer to

Efter det fantastiske VM har de største danske stjerner fået fri, når landsholdet i denne weekend er i aktion ved Euromeeting i Estland. Estland er vært ved VM i 2017 og Landstræner Lars Lindstrøm har derfor udtaget et ungt hold med løbere, der har potentialet til at præstere til VM 2017 i netop Estland og Otepää, der er stævneby for VM. I oplægget til løberne skrev Lars : ”Der bliver fuld fokus på at skabe optimale rammer for jer. Vi løber derfor for at præstere på højeste niveau og opnå de bedst mulige resultater.”

Og det ser indtil videre ud til at gå rigtigt godt. I fredagens sprint blev det til en fantastisk andenplads til Cecilie Friberg Klysner, der således fortsætter de rigtigt gode takter fra VM. Cecilie var blot 7 sekunder efter den svenske vinder Karolin Ohlsson. Signe Klinting blev nr. 43. Stræktiderne viser, at Cecilie var oppe og føre på den 11. af de 16 poster, men taber tid på det efterfølgende lange stræk, hvor man løber ned fra en borg øverst på en høj bakke. På trackingen kan man se, at Ohlsson løber hurtigere ned ad den stejle bakke og holder forspringet ind til mål. I det hele taget kan trackingen anbefales at studere – der er mange spændende forskelle i vejvalgene.

I Herreklasen viste Andreas Hougaard Boesen igen, at han er helt i top i internationale sprintkonkurrencer. Andreas var på 10. pladsen 32 sekunder efter den populære lokale vinder, Timo Sild. Jakob Ekhard Edsen viste ligeledes højt niveau, da han på 20- pladsen var ca. 25 sekunder efter Andreas. Søren Schwartz havde et af sine ikke så hyppige besøg på sprintdistancen på en 47. plads.

Når disse linjer skrives er langdistancen i gang med følgende starttider (lokal tid) for danske løbere:

Andreas Hougaard Boesen 14:33
Thor Nørskov 15:35
Cecilie Friberg Klysner 13:40
Signe Klinting 14:28

Følg med via linket nedenfor

http://www.woc2017.ee/euromeeting/