Skip to main content

Skoleorienteringskonsulent ansat

| Administrator | Nyheder 2015

DOF har ansat Anders Bachhausen som skoleorienteringskonsulent for de kommende tre år

Som led i dansk orienterings øgede satsning på skoleområdet, har DOF med støtte fra Nordea-fonden oprettet en fuldtidsstilling som skolekonsulent, og har netop ansat Anders Bachhausen i stillingen.

Anders skal i samarbejde med det politiske skoleområde arbejde med at udbrede orientering i skolerne gennem etablering af partnerskaber mellem klubber, skoler og kommuner, videreudvikling og udbredelse af materiale til skolerne samt afholdelse af diverse aktiviteter og events - sidstnævnte i samarbejde med bl.a. Dansk Skoleidræt og Aktiv Rundt i Danmark.

Anders er 30 år, uddannet cand. mag. i moderne kultur og kulturformidling og er i orienteringskredse bl.a. kendt som én af trænerne for U-16-landsholdet og gennem mange år både ungdomstræner og bestyrelsesmedlem i FIF Hillerød, hvor han selv har afviklet et læringsforløb for folkeskolelærere og elever om orientering i idrætsundervisningen i Hillerød Kommune.

Anders tiltræder stillingen mandag den 5. oktober og vil kunne træffes på klubledermøderne i de tre kredse i oktober/november.