Skip to main content

VM MTBO holdet udtaget

| Administrator | Nyheder 2015

D. 17-23. august afholdes der VM i MTBO i Liberec i den nordvestlige del af Tjekkiet.

Terrænnet bærer præg af at ligge i kanten af det bjergparti, der skiller Tjekkiet fra Polen, så det bliver en fysisk hård opgave, der møder landsholdet. VM har året igennem været årets hovedmål for landsholdet. Landstræneren lægger dog vægt på, at der ikke er resultatforventninger i år, da vi er i gang med en udviklingsfase, hvor vi som MTBO-ryttere skal redefinere måden hvorpå vi kører MTBO. VM i år er blot et skridt i den retning, hvor vi kæmper med de bedste i verden.

Camilla Søgaard viste rigtig gode takter til EM for en måned siden med 2 4. pladser. Ligeledes viste Rasmus Søgaard og Rasmus Folino Nielsen rigtig god stabilitet til det netop overståede MTBO 5 days i Plzen i det sydvestlige Tjekkiet, så det er spændende at se hvad det kan føre til til VM.

Nina Hoffmann kørte også rigtig flot ved MTBO 5 days og lå med helt i front som nr. 4 før 5. dagens jagtstart, som desværre resulterede i et styrt og et brækket kraveben, en del skrammer og en tur på skadestuen, men Nina håber på at blive klar til VM.

Holdet har også et par nye ansigter med på juniorholdet. Christoffer Gjøtterup er netop oprykket i juniorrækkerne, men har været i søgelyset de sidste par år med en god udvikling. En anden ny mand på holdet er Oliver Friis. Oliver kommer fra MTB, men har året igennem fokuseret en del på MTBO, hvor han har vist gode takter, men han har stadig meget at lære. Oliver vandt for få uger siden DM i MTB i Herre B klassen, hvilket fortæller at Oliver bestemt er i god cykelform.

VM holdet ser således ud:
Senior Herre
Rasmus Søgaard (mellem, sprint, lang stafet)
Rasmus Folino Nielsen (mellem, sprint, lang stafet)
Andres Bergmann Hansen (mellem, sprint, lang stafet)
Michael Sommer (mellem, sprint, lang stafet)
Allan Jensen (mellem, sprint, lang stafet)
Johan MacLassen (mellem, sprint, lang, stafet reserve)
Lasse Brun Pedersen (stafet)

Senior Dame
Camilla Søgaard (mellem, sprint, lang stafet)
Nina Hoffmann (mellem, sprint, stafet)
Cæcilie Rueløkke Christoffersen (mellem, sprint, lang stafet)

Junior Herre
Rasmus Sørensen (mellem, sprint, lang stafet)
Oliver Friis (mellem, sprint, lang stafet)
Christoffer Gjørtterup Frederiksen (mellem, sprint, lang stafet)

Junior Dame
Caroline Ryge Carlsen (mellem, sprint, lang, Stafet reserve)

Af praktiske årsager er holdet allerede nu sat, men tilføjelser kan tilgå efter DM.

Kommentarer til VM holdet kan stilles til Lasse Brun Pedersen på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil: 20 93 24 11

http://www.wmtboc2015.cz/