Skip to main content

Østkredsen søger træner

| Administrator | Nyheder 2015

Vil du være træner af seniortræningsmiljøet (STC) i Østkredsen?

Østkredsen søger en træner til et nyt og permanent seniortræningsmiljø.

Den træner, vi søger, skal etablere et seniortræningsmiljø til udvikling af de bedste og næstbedste H/D 21 løbere på Sjælland via etablering af et seriøst, talent-udviklende og inkluderende regionalt træningsmiljø med fokus på orienteringsteknik.

Træningsmiljøet på Sjælland skal også være med til at sikre fastholdelse af bredden i målgruppen i Østkredsen og blive tilrettelagt, så der vil ske et ophæng i kredsens klubber. Træningsmiljøet vil også blive åbent for de ældste løbere i TC (18-20 årige) for at give disse løbere et ekstratilbud og samtidig skabe et større og stærkere træningsmiljø og en brobygning på tværs af de ældre juniorer og seniorer.

Stillingen er lønnet med i alt 30.000 kr. inklusive kørselsomkostninger pr. år. Vi ønsker at få stillingen besat hurtigst muligt. Det er styregruppen, der ansætter træneren. Stillingen kan evt. deles på flere trænere, såfremt et team samlet kan yde de ønskede leverancer til træningsmiljøet.

Er du interesseret i projektet og stillingen, kan du få tilsendt projektbeskrivelsen, der inkluderer en definition af opgaver og ansvar for træneren. Skriv til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

indsendt af Charlotte Thrane