Skip to main content

Fantastisk VM-dag for Danmark

| Administrator | Nyheder 2014

Superguld og - bronze til Søren og Tue

Af Morten Lassen

På en fantastisk dag, hvor alle glædede sig over Majas bronzemedalje – var der pludselig en dansk herre i bedste tid på første radio, Søren Bobach!! Og han fortsatte i et forrygende tempo og kom i mål i en fantastisk tid, hele 15 sek foran en af de store favoritter Matthias Kyburz fra Schweiz. Og Søren blev der – og blev der som nr 1!!

Den første trussel kom fra – en anden dansker (!!), Tue Lassen, der havde præcis samme tid på første radiopost. Og Tue blev også ved – og ved, og på anden radio var han kun 1 sek efter Søren, men som en klar nr 2. I mål var Tue også nr 2, nu 4 sek efter Søren – men til ellevild dansk jubel!!

Herefter kom de store – og største favoritter, men kun Daniel Hubmann, Schweiz, havde en hurtigere første merllemtid, 2 sek foran Søren og Tue – alle de andre var efter, og blev efter!! Men Daniel Hubmann løb stærkt og var på et tidspunkt 12 sek foran Søren, men til allersidst tog han et par dårlige vejvalg og sluttede 2 sek efter Søren, men 2 sek foran Tue.
En sensationelt flot præstation af de danske herrer, på en dag hvor de største forventninger klart var hos damerne – men de fik vist, at de på den rette dag og med de rigtige, grundige forberedelser havde både talentet og evnerne.
3 danske medaljer på én dag er det bedste nogensinde – og første gang, at Danmark har fået mere ende 1 medalje til et VM

Der kommer mere senere ….

http://www.woc2014.info/woc.php