Skip to main content

Stine debuterer til VM sprint

| Administrator | Nyheder 2014

Stine Bagger Hagner er klar til VM sprint debut på lørdag

Landsholdets løbere er i øjeblikket samlet på hotellet i Lavarone nordøst for Gardasøen, og om kort tid tager sprintløberne turen ned til Venedig. Her står den på sprint-træning og optimalt fokus frem mod VM sprinten på lørdag.

Stine Bagger Hagner har VM debut til sprinten.

Stine, hvordan har du forberedt dig frem mod VM?
”Siden jeg fik besked om min udtagelse, har jeg fokuseret på at træne så meget sammen med landsholdet som muligt. Elite Center (EC) træningerne er af høj kvalitet med verdensklasse atleter, som presser mit niveau opad. Alle presser sig til det yderste, og det har betydet rigtig meget for mig.”
Stine bor til hverdag i Ry, og det har været helt afgørende for hende at prioritere deltagelse i så mange EC træninger som muligt.

Intervaltræninger på Atletion
Tue havde tilrettetlagt et optimalt sprint-træningspas: Fokus på accelerationer og trappeløb. Det er vigtige elementer, som sprintløberne kommer til at møde i Venedig og Trento.

”Der er fightervilje til træningerne, og højt humør i pauserne. Der er en stor fællesskabsfølelse. Det sportslige pres og det sociale sammenhold på landsholdet har været afgørende for min forberedelse.”

Hvad skal du gøre frem til på lørdag?
”De sidste par dage bliver det utroligt vigtigt at få restitueret nok. Motivationen kommer helt af sig selv. Vi glæder os alle sammen helt vildt – det bliver så fedt!!”

Hvad er din målsætning?
Jeg skal kvalificere mig til finalen i sprint-kvalifikationen der løbes på øen Burano ud for Venedig. Til finalen i Venedig by går jeg efter en top 20 placering.