Skip to main content

Kredsseniormatchen genopstår

| Administrator | Nyheder 2014

10 og 11. maj 2014 - i Tisvilde Hegn

Når seniorløbere bliver gamle nok, kan de kalde sig veteraner. Og netop en veterankredsmatch blev arrangeret i 2010. Nu genoplives traditionen med en match for alle dem, der ikke har alderen til at løbe KUM. Og arrangementet ligger da også i samme weekend, nemlig lørdag-søndag 10. og 11. maj.

Konceptet er lånt fra Kredsungdomsmatchen: Et fedt løb om lørdagen, en forrygende fest om aftenen og endnu et løb søndag. Søndagens løb er en stafet med samlet start for alle ture. Det skal nok blive sjovt. Og så er der fri tilmelding til alle og de friske seniorer fra Østkredsen håber der er rigtigt mange ligesindede fra Syd og Nord, der har lyst til at lægge vene forbi. Så er man ligesom også i vanen, når man alligevel også skal til Sjælland i den efterfølgende weekend til FIFs Store Bededagsstævne med tre ranglisteløb og testløb til juniorlandsholdene.

Løbet arrangeres i Tisvilde Hegn, der netop har lagt skovbund til et meget succesfuldt Danish Spring og ved KSM er det atter stjernebanelæggere, der er i aktion, nemlig SM-banelæggerne fra 2013, Tim Falck Weber og Rolf Valery.

Er man ikke til at løbe, kan man nøjes med at melde sig til festen i Skt. Helene feriecenter. Er man ikke til at feste, kan man nøjes med at tilmelde sig et eller begge løbene. Men ifølge arrangørerne bliver middagen og festen helt fantastisk, så det ville måske være dumt at spare de penge. Hvornår får du næste gang chancen for at blinke til din hemmelige kærlighed fra KUM i 1977?

Der kan bestilles overnatning på Skt. Helene feriecenter, men forhåndsreservationen af værelserne udløber 10. april, så hvorfor ikke tage en hurtig beslutning allerede i dag? Så har du også mulighed for at få glæde af den reducerede startafgift, som gælder indtil 4. april 2014.

Vi ses!

http://www.fiforientering.dk/arrangementer/kredsseniormatch.html