Skip to main content

Ny flot dansk præstation i mix-stafet

| Administrator | Nyheder 2014

Andenplads efter stærke svenskere

Ved World Cup i Tyrkiet er man i dag nået til den uofficielle mix-stafet i sprint. Disciplinen er i år på programmet ved mesterskaberne og Danmark har stolte traditioner i netop denne disciplin fra World Games or World Cup afslutningen i 2013.

Derfor var stafetten i Tyrkiet en god lejlighed til at få yderligere erfaring og Danmark stillede til start med to hold.

Emma Klingenberg testede en ny rolle som første turs løber og løb et fint løb nogle få meter bag formstærke Tove Alexandersson fra Sverige. Og var i mål 7 sekunder efter.

Så var det drengens tur og på anden tur viste Søren Bobach, at formen er ved at være tilbage efter sidste års skadesproblemer. Han var præcis de samme 7 sekunder efter svenske Jerker Lysell efter anden tur.

Rasmus Thrane Hansen holdt ligeledes stort set afstanden til Jonas Leandersson, så Maja Alm løb ud 10 sekunder efter Lena Eliasson.

Man kunne på trackingen se, hvordan Maja gjorde alt for at komme op på den hurtige bane. Men Lena lavede ingen fejl og kunne løbe i mål til sejren med en margin på 19 sekunder. Maja sikrede Danmark en fuldt godkendt andenplads, idet Maja undervejs passerede Sveriges andethold med Lina Strand på sidste tur.

Se resultater via linket nedenfor

http://www.liveresultater.no/livesider/index.php?arr=317#maal