Skip to main content

Træningslejr i Italien

| Administrator | Nyheder 2014

14 løbere til fortræning til VM

Siden mandag 26.5 har hele landsholdet + de løbere fra Elitegruppen, der stadig er inde i billedet til de sidste VM-pladser, været på træningslejr i Italien. Dvs de 5 allerede udtagne damer, Maja Alm, Ida Bobach, Emma og Ita Klingenberg samt Stine Bagger Hagner, og 9 herrer: Tue Lassen, Søren Bobach, Rasmus Thrane Hansen, Andreas Boesen, Jakob Edsen, Christian Bobach, Rasmus Djurhuus, Rune Olsen og Søren Schwartz Sørensen. De har hovedsagelig haft træning rettet mod deres primære discipliner, og her i weekenden bliver der så tale om deciderede konkurrenceløb, da der er WRE-løb i både mellemdistance og langdistance, med deltagelse af adskillige topløbere fra mange nationer. Løbene er ikke højt prioriterede resultatmæssigt, men det er altid interessant at se, hvor man ligger i forhold til konkurrenterne – og ikke mindst for løberne, der stadig kæmper om at blive udtaget.

I dag lørdag har der så været en lille ”optaktskonkurrence” i form af en sprint-stafet. Det har desværre ikke været muligt for mig at få nærmere oplysninger om løbets forløb, men jeg har hørt (via Maja Alms facebook), at Danmark blev nr 2 – og vist efter et hold bestående af Storbrittanien og Australien – og at løberne var Stine Bagger Hagner, Tue Lassen, Søren Bobach og Maja Alm.
Men i morgen, søndag, er der mellemdistance og mandag er der langdistance og man vil forhåbentlig kunne finde resultater via

http://www.3days2014.it/wordpress/?lang=en