Skip to main content

Låge nr 22: DM-klub

| Administrator | Nyheder 2013

Velkommen til DM-klub 2014

Løbet afvikles den 28. september i Mønsted Plantage beliggende lidt vestfor Viborg.
 
Viborg Orienteringsklub byder på et garanteret 4-stjernet arrangement med stor fokus på korttegning og banelægning.
 
Korttegner er Steen Frandsen. Han har gennem de senere år flere gange bevist, at han er en af landets bedste til at fremstille vores "sportsplads". Bl.a. har han tegnet 4 af dette års kort til DM.
 
Et godt kort gør det ikke alene. Det er også vigtigt at have en kompetent og erfaren banelægger, som forstår at udnytte terrænet og kortets kvaliteter optimalt. Det arbejde er lagt i hænderne på Arne Moe-Jensen som beviste sine evner som banelægger i forbindelse med 3. etape af Påskeløb 2011.
 
Mønsted Plantage er ikke - som navnet måske kunne antyde - en almindelig kedelig midtjysk plantage. Skoven er en god blanding af det hele. Den vestlige del er noget kuperet med blandet og flere steder diffus bevoksning, åbne lyngklædte områder og mindre dyrkede marker. Den østlige del er mere"plantageagtig" med en del kurvedetaljer - specielt i den sydlige del.
 
En skov som åbner gode muligheder for nogle udfordrende og afvekslende baner. Det er længe siden den sidst har været anvendt til et åbent løb og vil derfor nok være jumfrueligt terræn for mange løbere.
 
Viborg Orienteringsklub glæder sig derfor til, at se dig i skoven en dejlig sensommerdag den
28. september 2014.
 
Indsendt af Jørgen Jørgensen / Viborg OK