Skip to main content

Låge nr 21: DM Lang i fantastisk skov

| Administrator | Nyheder 2013

Munkebjerg er placeret i midten af Danmark så ingen får langt at køre til DM Lang næste år. Men det er nu ikke den vigtigste grund til at besøge sydsiden af Vejle Fjord i september.
 
Munkebjerg er kendt for at være noget af det bedste orienteringsterræn i Danmark. Her er god variation mellem nåletræer og bøgeskov, og 5m ækvidistance er en selvfølge for at beskrive de stejle slugter og det kuperede landskab.
 
Vores skovansvarlige har haft travl, for mere end 30 skovejere skulle spørges om skovtilladelse, og de har heldigvis velvilligt stillet deres del af skoven til rådighed. 
Det er næsten 20 år siden der blev løbet DM i Munkebjerg og der er sket meget med skoven siden da. Derfor har vi sat en af Danmarks bedste korttegnere, Steen Frandsen, til at skabe et supergodt kort, som I lige kan få en smagsprøve på her - når det nu er jul...
 
Et godt kort fortjener de bedste baner, og vi har fået Flemming Jørgensen og Kent Lodberg til at genoptage deres samarbejde fra WOC2006. Denne gang med Flemming som banelægger og Kent som banekontrollant.
 
OK SNAB glæder sig til at lave et 5-stjernet A-stævne, og vi lover jer en af årets bedste o-løbsoplevelser den 14. september i Munkebjerg.
 
Indsendt af Kaj Isaksen, OK SNAB, stævneleder
 

 

http://dm-lang-2014.ok-snab.dk/