Skip to main content

Låge nr 15: Danish Spring

| Administrator | Nyheder 2013

Danish Spring 21.-23. marts med nyt koncept

Forårets store sæsonindledning på Sjælland, Danish Spring, byder i år på et nyt koncept med udelukkende individuelle dagløb.
Det er nogle af Nordsjællands bedste terræner, der lægger skove til, når Danish Spring i 2014 arrangeres efter et nyt koncept, hvor du hverken behøver at kunne samle et stafethold eller oplade pandelampen for at være med. Programmet består nemlig af 3 individuelle løb - sprint, mellemdistance oglangdistance:
- Sprint fredag eftermiddag i Helsingør i det spændende terræn fra DM Sprint 2012 og én af få muligheder for at teste sprintformen før DM sprint i april
- Mellemdistance lørdag eftermiddag i de mest udfordrende dele af Tisvilde Hegn
- Langdistance søndag formiddag rundt i Tisvilde Hegns mange forskellige terræntyper
Der vil både lørdag og søndag være klasser for alle aldre og niveauer (fuld klasseinddeling), mens der på sprinten er en dame- og herreklasse samt åbne baner.
 
Tisvilde Hegn er kendt som en meget varierende og udfordrende skov med veludviklet stisystem, let til middel kupering, et detaljerigt kurvebillede og diffuse gennemløbeligheder. Skoven repræsenterer næsten alle danske terræntyper. Fra flade plantageområder over klitplantage, åbne klitter, til åben og relativ kuperet løvskov. Der anvendes samme stævneplads lørdag og søndag med korte afstande fra parkering.
 
Både det norske og danske landshold har meldt sin deltagelse og anvender løbene som en sidste og yderst relevant test forud for EM, der afvikles i Portugal få uger senere.
Alle 3 løb tæller for eliteklasserne til verdensranglisten som WRE-løb, ligesom de er tællende til de danske junior- og seniorranglister.
 
Kommer man rejsende til, byder arrangørerne på gode fortræningsmuligheder i dagene op til weekenden.
I forhold til tidligere, er startafgifterne sænket i alle klasser - se mere på hjemmesiden.
Sprinten fredag arrangeres af HSOK, mens OK Øst Birkerød fortsat er arrangør af løbene lørdag og søndag.
 
Vel mødt til en spændende indledning på sæsonen for alle - og i selskab med nogle af verdens bedste!
 
På gensyn
OK Øst
 
Indsendt af Michael Sørensen / OK Øst

http://www.danishspring.dk/da